Gressklipping, del 2

Hei!
Styret har omsider valg leverandør av gressklippertjenester. Dette har tatt alt for lang tid og dette beklager vi.

All-tjeneste kommer til å klippe vårt grøntareal i sommer. Noen bratte skråninger er tenkt å forbli ‘naturplen’, altså ikke bli klippet.

All-tjeneste vil i første omgang klippe det alt for lange gresset og ugresset som vokser på plenen før de vil vedlikeholde plene ved hjelp av bioklipp. Dette er klipping med en blad/kniv som skal kutte overskuddsgresset i små biter som skal falle ned mellom det gjenstående gresset og fungere som naturlig grønngjødsel. Bestillingen er hver 14.dag, noe vi og de håper er tilstrekkelig ofte til å holde gresset pent gjennom sommeren.

Bestillingen er oppstart så snart som mulig.

Og igjen, beklager til alle de som setter pris på en velfrisert plen… Den er på vei!