Beboerinformasjon april 2024

Årets andre vårmåned er snart over. Snøen tiner, noen synes kanskje det går litt sakte, men måsen er kommet tilbake, de lyse kveldene blir stadig lengre og rundt omkring ser vi det sikreste vårtegnet, hestehoven.

Kosting
Vil i år skje flere uker tidligere enn i fjor. Kostebil kommer Torsdag 2. mai. Alle bilene må flyttes. De kan da parkeres langs Duevn. eller Stærvn.

Dugnad
Tidspunkt for dugnad avhenger av snøsmeltinga. I fjor var den 25. mai, men vi håper at vi kan starte tidligere i år. Containere kommer også da.

Søppelsortering
Fra 1. mai kan bare prikkede poser brukes til sortering av plastemballasje, matavfall og papp, papir og kartong. De helfarga posene (røde, grønne, blå og oransje) kan imidlertid fortsatt brukes til RESTFALL. I kjelleren i Duevn 5 har vi flere esker med slike poser, så kom og hent. Prikkede poser vil bli satt ut i sykkelbodene i blokkene, og levert til rekkehusene. Slike poser kan også fås gratis på KIWI eller PRIX ekstra.
Husk at avfall som ikke får plass i en pose, skal leveres til Remiks.
Har du ikke avfallskort? Kontakt Remiks, tlf. 776 01 900.
Er du usikker på hva som kan kastes? Se Remiks sin store sorteringsguide.

Bredbånd og fiber
Som nevnt i forrige beboerinfo, har vi fått en forbedret 12 måneders avtale med Telenor mens vi venter på oppgradering til fiber. Dette gjenspeiles i husleia hvor vi fra og med mai betaler kr 479.– i stedet for 710,-

Beboermøte og rehabilitering
Møtet ble avholdt både fysisk og på Teams med over 30 deltakere, hvorav 10 på Teams. Referat fra møtet vil bli sendt ut i slutten av uka.

Reservasjon mot elektronisk kommunikasjon
Vær oppmerksom på at dersom du på Min Side i Portalen har reservert deg mot elektronisk kommunikasjon, vil du ikke få tilsendt beboerinformasjon eller innkalling til generalforsamling på epost.

Styret ønsker dere alle en fortsatt fin vår.