Beboerinfo juni 2021

Dugnaden ble avholdt i nydelig sommervær, og takk til alle som deltok; enten det var den 10., tidligere eller senere. Det viktigste er at at man bidrar for å gjøre utemiljøet trivelig og pent. Kostebilen har også vært her og så snart regnværet er over, vil vi få tilkjørt sand som skal fylles på lekeplassen. Da trenger vi flere frivillige!!.

Det vil bli utført service på brannstigene i nær fremtid, slik det er blitt gjort i Håpet 3, rett over gata i Duevn.

SØPPELDUNKER
Søppeldunkene skal stå min 5 m fra veggen i blokkene og rekkehusene, og dunkene utenfor Duevn. 5 må derfor flyttes. Før vi vurderer bygging av nytt skur, vil vi utrede muligheter og pris for nedgravde dunker.

YTTERDØRENE I BLOKKENE
Skal alltid være låst iflg. borettslagets forsikring. Dersom man jobber utenfor, og har oversikt over inngangspartiet, er det selvsagt ikke nødvendig.

PARKERING
Husk parkering er bare tillatt med gyldig parkeringkort!!!!

Styret ønsker dere alle en riktig god sommer.