Beboerinformasjon mai 2019

Hei alle sammen.

Årets generalforsamling ble avholdt onsdag 24. april, og der ble det valgt to nye styremedlemmer; Børge Hansen og Elise Olsen, og to nye varamedlemmer: Solveig Elisabeth Jensen og Anniken Sørgård. Vi ønsker dem hjertelig velkommen i styret😊

Våren er i anmarsj, og det vil etter hvert være behov for å få gjennomført dugnad på området. Vi vil sende ut eget varsel om dugnad når vi har fått satt en dato. Foreløpig er det såpass mye snø enda, at vi avventer en stund til, selv om det ville vært ønskelig å få ryddet opp før 17. mai. Dersom lysten er tilstede er det veldig flott om vi plukker opp søppel og ting som dukker opp etterhvert som snøen tiner. Så tar vi et felles og større tak når dugnadsdatoen er satt- og vi har containere tilgjengelig.

Vi har bestilt kosting til førstkommende tirsdag, 7. mai. Da er det flott om bilene blir flyttet fra parkeringsplassene senest klokken 10, så får vi ryddet bort mye av grusen etter vinteren. Vi vil antakelig måtte ha en ny runde med kosting når enda mere snø har tint- men det kommer vi i så tilfelle tilbake til.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom dere har innspill, spørsmål, ris eller ros 😊
E-post til styret: olsgard2@mittbonord.no