Beboerinformasjon august 2018

Hei alle sammen. Da er sommeren så godt som over, og vi er i gang igjen;

Det har kommet inn klager knyttet til de ulike tjenestene Alltjenesten har levert til borettslaget vårt, og etter gjennomgang sist styremøte har vi bestemt oss for å si opp avtalen som borettslager har med dem. Vi går tilbake til gammel ordning hva angår vasking av trappeoppganger. Vaskelister med oppstartsdato vil bli utarbeidet og hengt opp så snart som mulig.

Det vil etter hvert bli sendt ut invitasjon til høstdugnad. Vi planlegger etter været, så det betyr relativt kort varsel. Diverse forefallende arbeid som å ordne sand på lekeplass, spyling av tak over innganger og søppelskur på blokkene samt sjekk av tak er noe av det som står på arbeidslista. Det blir også grilling og sosialt samvær 😊

Det er flere takrenner på rekkehusene som er defekt. Vi er på saken med å få tak i noen som kan ordne dette.

Vi jobber også med å få hugget ned de trærne som er til sjenanse for både sol og utsikt- dette skal bli ordnet i løpet av høsten av godkjente fagfolk.

Minner om ny e-post til styret: olsgard2@mittbonord.no

Ellers håper vi alle har hatt en flott sommer, så er vi nå klare for å ønske høsten velkommen!