Beboerinformasjon oktober 2012

Høst og mørketid

Her hos oss i Olsgård II borettslag er det kortere vei til naboen. Denne nærheten er noe vi må leve med og helst gjøre nytte av. Vi går nå inn i en periode med mer selskapelighet i hjemmet. Vi inviterer venner hjem til oss og har det hyggelig. Noen ganger kan det bli litt mer lyd enn det normalt er, men vi må ta hensyn til at vi bor i et tett fellesskap. Vi som da blir nabo til ’lyden’ kan være litt overbærende, men vi skal ikke godta alt. I alle fall – ha det koselig !

Lekeplass
Utenfor Duevegen 1 var det tidligere et lekeapparat. Dette ble fjernet for ei tid tilbake og det var kun en haug med ugress igjen. Nå er denne haugen kjørt vekk / slette ut. I flg firmaet som utførte arbeidet inneholdt hagen mye gammel betong/asfalt og byggningsavfall.
Til våren skal vi kjøpe jord og legge over og så igjen.

Tak
I løpet av sommeren har det vært utført kontroll / vedlikehold av alle tak i borettslaget.

Parkering / snerydding
Som tidligere nevnt har vi begrenset med parkeringsplasser og det er derfor viktig at vi er litt ’intim’ når vi parkerer.
Snøen er kommet og da er det ekstra viktig at vi parkerer på en god måte.
På vegne av de som rydder snø må vå vi be om at bilen ikke settes ’midt’ på parkeringsplassen – kjør den godt inn til kanten.

Elektronisk utstyr
Forsikringsselskapet ber oss informere om at brann i elektronisk utstyr er en av de hyppigste årsaker til branner i dag. Ikke lad telefon om natta! En meget god vane er å ta ut stikkontakten(e) når utstyr ikke benyttes.

Husleiesatser som vil gjelde fra 1.1.2013:
2-roms: 3192,-
4-roms: 5209,-
Rekkehus: 5766,-

Olsgård II borettslag