Beboerinformasjon august 2012

Sommer
Sommeren ble kanskje ikke slik vi håpet på. Vi håper likevel at alle har hatt en koselig ferie og er klar for nye dyster. Se deg om i borettslaget, det er mange som har ordnet flotte blomsterbed.

Litt vinterbrensel
For å bedre trafikksikkerheten ble det i sommer saget ned en del trær i krysset Erling Kjeldsens veg og Stærvegen. Vil du ha ved til brensel er det fritt frem til å hente – først til møllaprinsippet gjelder. NB – må kvistes !

Terasseolje/maling
Selv om sommeren er på hell er det ennå tid til oljing av verandadekket og maling av gelender.
NB ! verandadekket er av trykkimpregnert materiale og vil ikke råtne, men trenger stell!
Ta kontakt med styret for utdeling av terasseolje / maling.
90799328 / Olsgaard2@online.no

Bil
På parkeringsplassen ved Duevegen 1 er det hensatt en gammel, rusten bil. Det har ikke meldt seg noen eier til denne bilen. Borettslaget vil med det første få den tauet vekk. Vi har vært i kontakt med politiet om saken.

Lekeplass
30. august klokken 18 blir det rivningsdugnad av det gamle lekestativet på lekeplassen nedenfor Dueveien 5. Det vil komme nytt lekestativ etter hvert. Om du kan komme, send e-post til olsgaard2@online.no innen tirsdag 28.08. Dette med tanke på bestilling av konteiner.

Ikke kast mat til fugler slik at måser lager fest! Sigarettsneip, hvor kaster du den ???

Olsgård II borettslag